Voorpagina

Update november 2023

Het is volop herfst in Nederland en dat is goed te zien aan het aantal fietsritten. Het aantal nieuwe ‘gemeenten’ dat er de laatste weken wordt gefietst is toch nog steeds behoorlijk. Leuk om te zien.

Verbeteringen aan de site

Zoals sommigen al hebben gemerkt is de detectie van de grenspalen in de grenspalen challenge niet optimaal. In de achtergrond ben ik druk bezig om een de detectie hiervan te optimaliseren en per grenspaal het gebied eenvoudig instelbaar te maken. Zodra dit is gebeurd wordt voor alle deelnemers aan de challenges automatisch een nieuwe berekening gemaakt.

Mocht je nog een idee hebben voor een leuke challenge laat het dan weten.

Poster van je rit?

Als extra service voor de deelnemers van Wielervrienden kun je nu eenvoudig een unieke poster van je rit bestellen.

Het samenstellen van een poster is heel eenvoudig. Je doorloopt 3 simpele stappen en je ontvangt je poster direct digitaal. Bestel je een poster op papier dan ontvang je die doorgaans binnen 3 tot 5 werkdagen.

Biologisch afbreekbare Wielervrienden Bidons

Transparante bidon, 750 ml met zwarte dop en Wielervrienden logo. Deze bidon bestaat uit 100% biobased materiaal en is gemaakt van suikerriet. Dit betekent dat het kunststof van de fles biologisch afbreekbaar is.

De bidon is voorzien van het Wielervrienden logo en is verkrijgbaar voor € 14,95. Bij een bestelling van 2 (of meer) bidons betaal je geen verzendkosten. De bidons worden vanaf 14 november uitgeleverd.